Rekrytori goes Messukeskus: Rekrytori Ukraina laajenee Espoosta Helsingin Messukeskukseen

02.02.2023

(edit 2.2.2023: lisätty pormestari Juhana Vartiainen ja Kaivo Espoo)

Rekrytori Ukraina

  • tiistai 7.3.2023 klo 12–16
  • Helsingin Messukeskus, Siipi
  • Messuaukio 1, 00520 Helsinki
  • työnantajien ilmoittautumislomake
Viime syksynä Espoon Metro Areenalla järjestetty, suuren suosion saanut Rekrytori Ukraina -työnhakutapahtuma laajenee Espoosta Helsinkiin.
Valtakunnallinen Rekrytori Ukraina järjestetään Helsingin Messukeskuksessa tiistaina 7. maaliskuuta. Työnantajille maksuttoman pöytätapahtuman taustavoimina ovat Uudenmaan TE-palvelut, Helsingin kaupunki, Suomen Yrittäjät ry, Stadin ammatti- ja aikuisopisto ja Helsingin Messukeskus. Suojelijaksi on lupautunut Helsingin pormestari Juhana Vartiainen.
 
Keskeisiä yhteistyökumppaneita ovat myös ukrainalaisten työnhakijoiden tavoittamisesta ja kielituesta vastaavat Ukrainalaisten yhdistys Suomessa UYS ry, Kaivo Espoo ja lasten leikkipaikan järjestävä Mannerheimin lastensuojeluliitto MLL. Tapahtuman tuottaa Tampereen Rekrytoreilta tuttu Honkalamedia Oy.

"Rohkaisemme elinkeinoyhtiöitä mukaan"

Tapahtuman yhteyteen suunnitellaan striimattavaa paneelikeskustelua, joka tuotettaisiin Stadin AO:n mediaopiskelijoiden voimin. Paneelikeskustelun pääaiheena on työperäinen maahanmuutto. Opiskelijat vastaavat myös messuopastuksesta.
Nimestään huolimatta työnhakutapahtuma on avoin kaikille työnhakijoille. Messukeskuksen Siiven aulaan perustetaan lasten leikkipaikka, työnhakijoita auttava CV-koulu ja Työpaikkaseinä, jonne kootaan yritysten työpaikkailmoitukset ja QR-koodit, joiden avulla työnhakijat pääsevät omatoimisesti kännykällä tutkimaan avoimia tehtäviä. Kielitukea tarjotaan ukrainaksi, venäjäksi ja englanniksi. Valmis pöytäpaikka sisältää pöydän, kaksi tuolia, esittelijäkortit, CV-kielituen, Työpaikkaseinän QR-ilmoituksen, järjestäjien neuvonnan ja tuen työnhakijoille, lasten leikkipaikan ym.

"Rekrytori Ukrainalle on sosiaalinen tilaus"

– Pöytäpaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yritysten ilmoittautumislomake on avattu. Rohkaisemme erityisesti mukaan isoja valtakunnallisia ja kansainvälisiä työnantajia, joilla on Suomeen tulleille soveltuvia työtehtäviä. Suosittelemme myös elinkeino- ja kehitysyhtiöitä tulemaan mukaan oman alueensa yritysten kanssa. Kevättalven ajankohta soveltuu myös maaseutuyrityksille. Ukrainalaisten auttamiselle on yhä suurempi sosiaalinen tilaus. Meille on jo alkanut ilmoittautua vapaaehtoisia auttamaan järjestelyissä, iloitsee tapahtuman tuottaja Mikko Honkala.

Lisätiedot:

08.05.2024Töitä kansainvälisille osaajille: Rekrytori for Internationals täyttää jälleen Kaapelitehtaan ensi syksynä
30.01.2024Esittelijän ohjeet, Rekrytori for Internationals, Kaapelitehdas Helsinki 31.1.
25.01.2024Töitä kansainvälisille osaajille: Rekrytori for Internationals valtaa Kaapelitehtaan 31. tammikuuta
15.01.2024Koskikeskuksen firmalista julkaistu, katso työpaikat ja tarkista linkki
22.11.2023Pääkaupunkiseudun Rekrytori for internationals -tapahtuma tarjoaa töitä maahanmuuttajille
31.10.2023Saskyn opiskelijoita mukaan Rekrytori-Koulutorin osastomyyntiin
12.10.2023Vahvista osasto, Rekrytori-Koulutori Koskikeskus 24.1.2024
21.09.2023Koskikeskuksessa tarjolla tuhansia työpaikkoja: Rekrytori-Koulutorin kumppaneina Sasky ja Tampereen Konepajakoulu
23.08.2023Vahvista messuosasto, Rekrytori-Koulutori 4.10.2023
19.06.2023Vahvista Rekrytorin earlybird-osasto kesäkuun loppuun mennessä, myös talven 2024 osastomyynti alkoi

Siirry arkistoon »