Rekrytori goes Messukeskus: Rekrytori Ukraina laajenee Espoosta Helsingin Messukeskukseen

02.02.2023

(edit 2.2.2023: lisätty pormestari Juhana Vartiainen ja Kaivo Espoo)

Rekrytori Ukraina

  • tiistai 7.3.2023 klo 12–16
  • Helsingin Messukeskus, Siipi
  • Messuaukio 1, 00520 Helsinki
  • työnantajien ilmoittautumislomake
Viime syksynä Espoon Metro Areenalla järjestetty, suuren suosion saanut Rekrytori Ukraina -työnhakutapahtuma laajenee Espoosta Helsinkiin.
Valtakunnallinen Rekrytori Ukraina järjestetään Helsingin Messukeskuksessa tiistaina 7. maaliskuuta. Työnantajille maksuttoman pöytätapahtuman taustavoimina ovat Uudenmaan TE-palvelut, Helsingin kaupunki, Suomen Yrittäjät ry, Stadin ammatti- ja aikuisopisto ja Helsingin Messukeskus. Suojelijaksi on lupautunut Helsingin pormestari Juhana Vartiainen.
 
Keskeisiä yhteistyökumppaneita ovat myös ukrainalaisten työnhakijoiden tavoittamisesta ja kielituesta vastaavat Ukrainalaisten yhdistys Suomessa UYS ry, Kaivo Espoo ja lasten leikkipaikan järjestävä Mannerheimin lastensuojeluliitto MLL. Tapahtuman tuottaa Tampereen Rekrytoreilta tuttu Honkalamedia Oy.

"Rohkaisemme elinkeinoyhtiöitä mukaan"

Tapahtuman yhteyteen suunnitellaan striimattavaa paneelikeskustelua, joka tuotettaisiin Stadin AO:n mediaopiskelijoiden voimin. Paneelikeskustelun pääaiheena on työperäinen maahanmuutto. Opiskelijat vastaavat myös messuopastuksesta.
Nimestään huolimatta työnhakutapahtuma on avoin kaikille työnhakijoille. Messukeskuksen Siiven aulaan perustetaan lasten leikkipaikka, työnhakijoita auttava CV-koulu ja Työpaikkaseinä, jonne kootaan yritysten työpaikkailmoitukset ja QR-koodit, joiden avulla työnhakijat pääsevät omatoimisesti kännykällä tutkimaan avoimia tehtäviä. Kielitukea tarjotaan ukrainaksi, venäjäksi ja englanniksi. Valmis pöytäpaikka sisältää pöydän, kaksi tuolia, esittelijäkortit, CV-kielituen, Työpaikkaseinän QR-ilmoituksen, järjestäjien neuvonnan ja tuen työnhakijoille, lasten leikkipaikan ym.

"Rekrytori Ukrainalle on sosiaalinen tilaus"

– Pöytäpaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yritysten ilmoittautumislomake on avattu. Rohkaisemme erityisesti mukaan isoja valtakunnallisia ja kansainvälisiä työnantajia, joilla on Suomeen tulleille soveltuvia työtehtäviä. Suosittelemme myös elinkeino- ja kehitysyhtiöitä tulemaan mukaan oman alueensa yritysten kanssa. Kevättalven ajankohta soveltuu myös maaseutuyrityksille. Ukrainalaisten auttamiselle on yhä suurempi sosiaalinen tilaus. Meille on jo alkanut ilmoittautua vapaaehtoisia auttamaan järjestelyissä, iloitsee tapahtuman tuottaja Mikko Honkala.

Lisätiedot:

26.04.2023Rekrytori-Koulutori 4.10.2023, vahvista osasto
05.04.2023Bussikuljetus Tampereelta 9.5.: Tule mukaan hakemaan osaajia Uudestakaupungista!
28.02.202310 000 työpaikkaa tarjolla Helsingin messukeskuksen Rekrytori Ukraina -tapahtumassa
24.02.2023SASKY koulutuskuntayhtymä ja Rekrytori solmivat kumppanuussopimuksen
11.02.2023Helsingin Messukeskuksen Rekrytori Ukrainan työpaikkalista julkaistu, vielä mahtuu muutama yritys
02.02.2023Rekrytori goes Messukeskus: Rekrytori Ukraina laajenee Espoosta Helsingin Messukeskukseen
27.01.2023Koskikeskuksessa tuhansia työpaikkoja: Suomen Yrittäjien Mikael Pentikäinen avaa helmikuun Rekrytori-Koulutorin
08.01.2023Vahvista helmikuun Rekrytori-Koulutorin messuosasto. Alustava firmalista julkaistu. Katso työ- ja opiskelupaikat!
20.11.2022Rekrytori on auttanut tänä vuonna 2 500 Ukrainan pakolaista kättelemään työnantajaansa
04.11.2022Vahvista osasto ja nappaa earlybird-hintaetu, Rekrytori-Koulutori Tampere 8.2.2023

Siirry arkistoon »