Ennakkokysely: Rekrytori-Koulutorilla 5 000 työpaikkaa

09.02.2021

Etsitkö kesätöitä? Rekrytori–Koulutori palvelee työ- ja opiskelupaikan hakijoita toistaiseksi verkkoportaalina osoitteessa www.rekrytori.fi. Kesätöiden lisäksi verkkosivujen kautta löytyy galleria sijaisuuksia ja vakituisten työpaikkojen tarjoajia. Mukana on isoja valtakunnallisia työnantajia kuten Esperi ja Validia, kuntien työpaikkoja välittävä Kuntarekry ym. Runsaan 5 000 työpaikan tarjontaa täydennetään koko ajan kevättä kohti.

Valtaosa työpaikoista on muualla kuin Tampereella. Kohderyhmänä ovat aktiivit aikuiset, valmistuvat opiskelijat ja uutta suuntaa hakevat.

– Rekrytori on työnhaun portaali, kunnes tapahtumat meidät jälleen yhdistävät, sanoo vastaava tuottaja Mikko Honkala, joka kumppaneineen etsii työnantajia, oppilaitoksia ja yhteisöjä Rekrytori–Koulutorille.

Ennakkokyselyn kysymykset:

1.) Kuinka monta avointa työpaikkaa teillä on seuraavan vuoden aikana (arvio)? Onko määrä suurempi, pienempi vai yhtä suuri kuin viime vuonna?

2.) Minkälaisia tehtävänkuvia on tarjolla? Luettele esimerkkejä. Erikoisin tehtävänimike?

3.) Jos tarjoatte opiskelupaikkoja, minkä alan koulutuksen nostaisit kiinnostavimpana uutena esille?

4.) Mikä on yhteisönne viesti Rekrytorin kävijöille?

Klikkaa ja hae!

Esperi, hoito- ja hoiva-alan työpaikkoja.

Yhteydenotot Heli Mattila 050 477 6370, heli.mattila(at)esperi.fi, Kia Ihaksinen 050 568 9625, kia.ihaksinen(at)esperi.fi
1.) 1000+ työpaikkaa (ml. lomasijaisuudet, keikkahaut). Määrä on suurempi kuin viime vuonna johtuen mitoituslain tuomista muutoksista.
2.) Lähihoitaja, Sairaanhoitaja, Tiiminvetäjä, Ohjaaja. Kovin erikoista tehtävänimikettä meiltä ei löydy. 
4.) Kannattaa avoimin mielin suhtautua työnhakuun, kysyä kiperiä kysymyksiä ja ottaa kaikki irti päivästä. Esperillä on paljon kiinnostavia työpaikkoja sosiaali- ja terveysalan osaajille, mutta polutamme myös vuosittain henkilöitä alan ulkopuolelta erilaisten koulutusten kautta sote-alalle. Nytkin käynnistämme Pirkanmaalla rekrytoivaa koulutusta yhteistyössä TAKK:n kanssa.

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto

opinnot ovat vuoden 2021 loppuun saakka maksuttomia työttömille ja lomautetuille (edellyttää orientaatiokurssin suorittamista 15.6. mennessä)

Kesäduuni21-kampanja

Oletko 17–30-vuotias ja valmis töihin tänä kesänä? Kesäduuni21-kampanjan kautta löydät kesätyöpaikkoja Tampereen alueelta. Hakeminen on helppoa. Tee oma profiili järjestelmäämme ja työnhaku voi alkaa! 

Kuntarekry (FCG Oy), julkisen sektorin työpaikkoja, mm. Tampereen kaupungin kesätyöpaikat

Noin 3 000 työpaikkaa auki joka päivä. Mm. kuntien kesätyöpaikat, sijaisuudet, määräaikaiset ja vakituiset työpaikat.

Mielen ry

Edistää mielen hyvinvointia ja luo edellytyksiä mielenterveys- ja päihdetyötä tukeville palveluille sekä kokeilu- ja kehittämishankkeille. Tuottaa monipuolisia kasvu-, asumis- ja avopalveluita. 

Ohjaamo Tampere

Yksi ovi - monta palvelua. Ohjaamo tarjoaa tietoa, tukea ja ohjausta työllistymiseen, kouluttautumiseen ja arjen hallintaan kaikille alle 30-vuotiaille. Jos et tiedä, mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta!

TAKK, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

Kouluttaa uusia tekijöitä yhdessä rekrytoivien yritysten kanssa. Voit opiskella tutkintoja ja täydentäviä opintoja yli 20 alalta. Melkein kaiken voi opiskella myös oppisopimuksella. Apuja löytyy työuran kaikkiin vaiheisiin: alan valinnasta yrityksen sukupolvenvaihdokseen.

Tampereen kauppakamari

elinkeinoelämän edunvalvonta

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut

Kokonaisvaltaista ohjausta työnhakuun, työllistymiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen. Sinua auttaa ja ohjaa OMA-valmentaja, jonka kanssa voit asioida henkilökohtaisesti. Pirkanmaan työllisyyden kuntakokeilu alkaa 1.3.2021.

Tredu, Tampereen seudun ammattiopisto

"Ammatillista etumatkaa – Rohkee, Retee ja Reilu Tredu"

Validia Oy

Kesähaku 5.2.–23.5.2021. Asumis- ja kuntoutuspalveluita aivo- ja selkäydinvaurioiden sekä muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville. Valtakunnallinen ja vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Lisätiedot:

Mikko Honkala, vastaava tuottaja, puh. 040 522 7306
 

12.10.2021Tuunaa työnantajamielikuvaasi vaikka ämpäreillä, vahvista Rekrytorin messuosasto
30.09.2021Vuoden 2022 Rekrytori-Koulutorien ajat ja paikat vahvistettu. Tervetuloa mukaan!
14.09.2021Esittelijän ohjeet, Rekrytori-Koulutori 15.9.2021
08.09.2021Reipas Moro-tervehdys: Tampereen Keskustorin Rekrytori-Koulutorilla tuhansia työpaikkoja
02.08.2021Rekrytori-Koulutorin ulkotapahtuma Tampereen Keskustorilla 15. syyskuuta
09.07.2021Tervetuloa Rekrytorille maan suurin sairaanhoitopiiri HUS
16.06.2021Tee kuten Valmet Automotive ja nappaa Rekrytorin earlybird-hintaetu
05.05.2021Aamulehti striimaa Rekrytorin ja työllisyyspalvelujen Kesäduuni-paneelikeskustelun ke 12.5. klo 9
30.04.2021Mää puhun nyt -videosarja vie nuorten terveiset yritysjohtajille
14.04.2021Rekrytorin telttaleiri valtaa Tampereen Keskustorin ensi syksynä

Siirry arkistoon »