Tullintorin Rekrytori ke 20.9., haussa hitsaajia, tarjoilijoita, kokkeja, kuljettajia...

17.09.2017

Ennakkokyselyn tulokset

 Rekrytori-Koulutori

 • 20.9.2017 klo 11–16, Tullintorin kauppakeskus ja Tullikamarin aukio
 • vapaa pääsy 

Kysymyspatteri:

 • 1.) Kuinka monta avointa työpaikkaa teillä on seuraavan vuoden aikana (arvio)? Onko määrä suurempi, pienempi vai yhtä suuri kuin viime vuonna?
 • 2.) Minkälaisia tehtävänkuvia on tarjolla? Luettele esimerkkejä. Erikoisin tehtävänimike?
 • 3.) Jos tarjoatte opiskelupaikkoja, minkä alan koulutuksen nostaisit kiinnostavimpana uutena esille?:
 • 4.) Mikä on yhteisönne viesti Rekrytorin kävijöille?

 

Kooste (vakituiset + kesätyöpaikat, huom. puuttuu isojenkin työnantajien vastauksia):

 • Tampereen kaupunki: TampereRekry ja kotihoito: 1200 (600 vak + 600 kesä)
 • Adecco Finland Oy: 1000
 • Opteam: 500/pvä + 100-200 määräaik.
 • Talent Center Pirkanmaa: 400, kasvaa koko ajan
 • Viking Line: 40 + 600
 • Liuttu SERVICE: 100
 • Sector Alarm Oy: 100 (asiakaspalvelukeskus Fuengirolassa)
 • Tampereen Sarka Oy: 100
 • Hyvät Lehdet Oy: 50
 • Vainu.io: 30
 • Elisan yritysmyynti / Barona: 30
 • Ponsse: 25
 • Recrur / Ignite OÜ (Viro): 10
 • Tasowheel Group: 7 + harj.paikkoja DI, koululaiset
 • RekryKainuu: Transtech: 50 Herman IT Oy, Kaisanet Oy: 20 yht.
 • Suomen ympäristöopisto SYKLIn kautta työllistyy vuodessa: 20-50

Yritysten vastaukset:

Viking Line Abp, Jenny Linnanlehto

20-40 vakituista

500-600 kesä

1.) Meillä tulee seuraavan vuoden aikana arvion mukaan olemaan 20-40 avointa työpaikkaa (vakituisia paikkoja) laivoillamme (Suomen lipun alla olevat laivat). Näiden paikkojen lisäksi meillä on iso sijaistarve ympäri vuoden. Ainoastaan kesäajalla tarvitsemme 500-600 työntekijää laivoillamme (Suomen lipun alla olevat laivat). Määrä on suhteellisen sama kuin viime vuonna.

2.) Laivoille etsimme työntekijöitä mm. palveluosastoihin; ravintola-, keittiö-, myymälä-, hotelli- ja viihdeosastoon. Kaikista isoin tarve meillä on ammattitaitoisista tarjoilijoista ja keittiöhenkilökunnasta.

3.) Emme tarjoa koulutusta mutta otamme mielellään vastaan ravintola-alan, keittiöalan ja kauneusalan harjoittelijoita.

4.) Yli 50 vuotta varustamoalalla toiminut Viking Line on vakaa työnantaja. Kolme peruspalveluamme ovat risteilyt sekä matkustaja- ja rahtiliikenne. Pystymme tarjoamaan eripituisia työsuhteita aluksillamme cateringpuolella, (ravintola-, keittiö-, myymälä-, hotelli-, viihdepuolella). Arvostamme alan koulutusta, työkokemusta, hyvää palveluasennetta ja kielitaitoa. Olemme liikennöintialueemme johtava tavaramerkki ja ensisijainen valinta kaikille, jotka etsivät kuljetusta ja elämyksiä. Viking Line palvelee kaikkia. Asiakkaamme ovat meille kaikkein tärkeintä, ja pyrimme ylittämään heidän odotuksensa erityisesti hyvän palvelun osalta. Liity siis iloiseen Viking-tiimiimme! Nähdään Rekrytorilla , niin kerromme lisää!

 

Tampereen Kaupungin Maahanmuuttajainfo (MAINIO) -

Takura Matswetu, puh. 040 801 6642

2.) Harjoittelijat.  

4.) Maahanmuuttajainfosta saat opastusta esimerkiksi asumiseen, työhön, koulutukseen, oleskelulupiin sekä sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Asiakkaita palvellaan 16 eri kielellä. Kaikki neuvojat palvelevat myös suomeksi. Palvelu on maksutonta ja avointa kaikille taustasta ja maahantulosyystä riippumatta. Neuvonta toimii ilman ajanvarausta. Ryhmät ja tutustumiset ennakkoilmoittautumisella! Kysy erikielisiä aikatauluja ja muita tiedotteita: maahanmuuttajainfo(at)tampere.fi

https://www.facebook.com/tremainio

www.tampere.fi/maahanmuuttajainfo

 

Tasowheel Group Oy, josta tytäryhtiöt :

Tasowheel Gears Oy - Pilvi Hyödynmaa : 5

Tasowheel Systems Oy - Markus Rantala: 2

yht. 7

1.) Tasowheel Gears Oy:  5, määrä on suurempi kuin viime vuonna. Tasowheel Systems Oy: 2, määrä on yhtä suuri.

2.) Tasowheel Gears Oy:  töitä löytyy koneistajille, metalliteollisuuden osaajille. Tärkeintä on kuitenkin työntekijän motivaatio! Tasowheel Systems Oy:ltä töitä löytyy koneistajille ja kokoonpanijoille

3.) Molemmissa yrityksissä on harjoittelupaikkoja ammattikoululaisille.

Tasowheel Gears Oy:stä voi löytyä myös diplomi-insinööreille lopputyöpaikkoja

4.) Suomessa on teollisuudella tulevaisuus!

 

Sector Alarm Oy

Henna Stellberg

100, huom. asiakaspalvelukeskus Fuengirolassa

1.) 100.

2.) Rekrytoimme ja koulutamme pääosin asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin. Muut tarjoamamme tehtävät ovat HR:n, talouden, markkinoinnin ja hälytyskeskuspäivystäjän tehtäviä. Asiakaspalvelukeskuksemme sijaitsee Fuengirolassa ja viemme myös Suomesta omat työntekijät sinne.

3.) Oma koulutusohjelmamme Sector Way Academy kouluttaa uudet työntekijämme, joten varsinaisesti mitään tiettyä taustaa ei tarvita - asenne ratkaisee!

4.) Oma koulutusohjelmamme Sector Way Academy kouluttaa uudet työntekijämme, joten varsinaisesti mitään tiettyä taustaa ei tarvita - asenne ratkaisee! Hyppää rohkeasti mukaan!

 

RekryKainuu:

yhteyshenkilö Salla-Maija Hakola, Kainuun Etu Oy, puh. 044 551 4691.

Herman IT Oy ja Kaisanet Oy, yhteyshenkilö Hanna Turunen yht. 20

Transtech 50, ks. (vastaukset alempana)

1.) Herman IT ja Kaisanet yhteensä noin 20, määrä on suurempi. Transtech 50.

2.) Ohjelmistokehittäjä, tietokantasuunnittelija, IT-asiantuntija, asiakaspalveluasiantuntija. Erikoisin tehtävä on kaapelinnäyttäjä.

3.) Työharjoittelupaikkoja on tarjolla ohjelmistokehityksen, Data Center- palveluiden ja tietoliikenneverkkoyhteyksien opiskelijoille.

4.) Meillä on paljon mielenkiintoisia IT-alan työ- ja työharjoittelupaikkoja tarjolla!

 

RekryKainuu - Transtech Oy

n. 100, ks RekryKainuun yhteenveto ylempänä

1.) Työntekijätehtäviä n. 50. Toimihenkilötehtäviä n. 30. Määrä on yhtä suuri kuin aiempana vuonna.

2.) Mekaniikkasuunnittelija, sähkösuunnittelija, projekti-insinööri, myynti-insinööri, after sales engineer, työnjohtaja, tuotannonsuunnittelija, tuotantoinsinööri, tuotantopäällikkö, laatuinsinööri, kunnossapitoinsinööri, business controller, ostoinsinööri, koneistaja, hitsaaja, särmääjä, kokoonpanija, sähköasentaja, mekaaninen asentaja, kunnossapitoasentaja, hydrauliikka-asentaja, LVI-asentaja.

4.) Meillä on töitä! Yhdistä haastavat työtehtävät ja rento arki Kainuussa!

 

Tampereen kaupunki: TampereRekry ja kotihoito

600 vuosittain + 500-600 kesätyöpaikkaa

yht. 1200

Yhteyshenkilö: henkilöstösuunnittelija Paula Leinonen, puh. 040 806 2961

1.)  Tampereen kaupungilla on vuosittain haettavana noin 600 avointa työpaikkaa. Myös kesätyönhaussa on avoinna 500-600 paikkaa. Lisäksi kaupunki tarvitsee sijaisia mm. päiväkoteihin, kouluille sekä sosiaali- ja terveyspalveluihin. Kotihoidossa on jatkuva tarve lähihoitajien sijaisuuksiin.

2.)  Sijaisuuksia on tarjolla mm. seuraaviin tehtäviin: lähihoitaja, sairaanhoitaja, lastenhoitaja, lastentarhanopettaja, luokanopettaja, lehtori, tuntiopettaja, koulunkäynninohjaaja, ruokapalvelutyöntekijä.

4.) Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Tule tutustumaan monipuolisiin työ- ja harjoittelumahdollisuuksiin osastollemme ja kuulemaan kaupungin kotihoidosta työnantajana.

 

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK, Jaana Palmu  puh. 044 7906 504, jaana.palmu(at)takk.fi

1.)  Työpaikkoja tulee auki satunnaisesti, tarpeen mukaan. Tilanne on suunnilleen sama kuin viime vuonnakin.

2.)  Suurin osa henkilöstöstä on kouluttajia, Sen lisäksi löytyy sihteereitä, koulutuspäälliköitä sekä hallinto- ja tukipalveluhenkilöstöä monenlaisissa tehtävissä: taloushallinnossa, kiinteistöpalveluissa, tietopalveluissa, markkinoinnissa ja viestinnässä sekä kehittämistehtävissä.

3.) TAKK on monialainen ammatillinen oppilaitos, jossa on tarjolla ammatillista tutkintokoulutusta sekä kattava valikoima lisä- ja täydennyskoulutusta. Koulutuksia on tarjolla n. 20 eri ammattialalta ja valikoimissa on noin sata tutkintoa. Ammatillisesta koulutuksesta valmistuvat työllistyvät tällä hetkellä hyvin, kun osaajista on monella alalla jo pulaa, mm. metalli- ja rakennusaloilla tarve on suurempi kuin koulutuksista valmistuu.

Tutkintokoulutusten lisäksi TAKK:sta löytyy Pirkanmaan laajin tarjonta eri alojen pätevyys-, sertifikaatti- ja korttikoulutuksia. Pätevyyskoulutuksia toteutetaan myös yrityksille räätälöityinä paketteina.

4.) TAKK:ssa on koulutushakuja käynnissä ympäri vuoden. Opiskelu aikuiskoulutuksessa on joustavaa: koulutusmahdollisuuksia löytyy monenlaisiin elämäntilanteisiin. Koulutuksissamme painottuu tekemällä oppiminen ja työelämä on vahvasti läsnä koulutuksen aikana. Opiskelijapalvelumme auttaa löytämään sopivimman koulutuspolun ja neuvoo opintojen rahoitusasioissa. Kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä opintoneuvonta@takk.fi tai p. 044 7906 400.

 

Hyvät Lehdet Oy, Jonne Välilä

50

1.) 50, sama.

2.) myyntineuvottelija takuupalkalla.

3.) merkonomin oppisopimuskoulutus.

 

Pirkanmaan reservipiirit

Juha Moijanen 0500 625246,juha.moijanen@pp.inet.fi

 4.) Maanpuolustus on meidän kaikkien yhteinen asia.

 

Vainu.io Sini Elomaa

30

1.) 30, saman verran kuin tänä vuonna.

2.) Ohjelmistokehittäjiä, myyjiä, customer succes managereita, onboarding specialisteja

4.) Vainu kasvaa ja tarvitsee hyvin laajasti erilaisia osaajia!

 

Tampereen Sarka Oy

100

Katja Piiksi, Aija Korhonen, Marja Salminen

1.) Vuosittain työllistämme noin 100 henkilöä. Tänä vuonna työllistetty aiempia vuosia enemmän.

2.) huoltomies, keittiöapulainen, ravintolapalvelutyöntekijä, palvelutyöntekijä, siivooja, koulunkäynninohjaaja, lähiavustaja, lähihoitaja, vahtimestari, apumies, muuttotehtävät, projektityöntekijät, projektipäällikkö.

3.) Tänä syksynä Sarkassa aloitti 11 oppisopimusopiskelijaa ravintola- ja puhtaanapitopuolella. Tarjoamme työntekijöillemme myös mahdollisuutta Valo-valmennukseen, tutkinnon tai tutkinnonosien suorittamisen ilman koulunkäyntiä, pelkällä näytöllä.

4.) Olkaa aktiivisia. Uskaltakaa aloittaa. Työkokemusta kannattaa kartuttaa laajasti. Sarka tarjoaa monipuolisesti erilaisia työtilaisuuksia sekä Sosiaalisena/Yhteiskunnallisena yrityksenä tarjoaa myös työhönvalmennusta sekä auttaa jatkopolkujen etsimisessä. Tulkaa rohkeasti juttelemaan!

 

Mielenterveysomaiset Pirkanmaa -  FinFami  ry Lea Härö lea.haro(at)finfamipirkanmaa.fi

1.) Tällä hetkellä ei ole avoimia työpaikkoja. Puolentoista vuoden päästä päättyy 2 projektia ja sitten taas tulee ajankohtaiseksi hakea uusia projektirahoituksia ja -työntekijöitä.

2.) Tarjoamme harjoittelupaikkoja sekä vapaaehtoistoiminta mahdollisuuksia sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille.

4.) Jos sinulla ei ole tällä hetkellä työ/opiskelupaikkaa, vapaaehtoistoiminta on hyvä väylä saada kokemusta, kontakteja, tietoa ja taitoja opiskelua ja työelämää varten.

Tule sellaisena kuin olet! Ota rohkeasti yhteyttä. Me toimimme taustatukenasi ja tarjoamme tukea, virkistystä ja koulutusta.

Työelämän tuoreet tuulet -projekti, Aula-työkotien Kannatusyhdistys ry

Laura Päiväpuro, projektityöntekijä

4.) Kehitysvammaisten työllistäminen on yhteiskuntavastuun kantamista, taloudellisesti yritykselle kannattavaa ja yksilötasolla mitä merkityksellisin asia. Työ on tärkeää kaikille!

 

Recrur / Ignite OÜ Viro

Andres Pihor

1.)  Arvioidaan, että se määrä olisi noin 10 paikkaa. Se on yhtä suuri, kuin viime vuonna.

2.)  Tarjolla olisi paikkoja kokeneille Java-kehittäjille, vähemmän testaajille. Hyvää, jos kehittäjillä olisi työryhmän ja projektin johtamisen pätevyys ja kokemus, se ei silti ole pakollinen.

3.) Tällä hetkellä emme ole tarjoamassa opiskelupaikkoja, aikaisemmin ne on ollut kehittäjien ja testaajien paikkoja.

4.) Ignite OÜ on Rekrytorilla esittelemässä Recrur värväys-järjestelmää. Jatkuvasti etsitään uusia työkavereita Tallinnan toimistoon. Recrurin lisäksi meidän toimialat ovat erilaisten tietojärjestelmien kehittäminen, Blockchain-teknologiat ja Atlassian/JIRA järjestelmien tuki. Tervetuloa tutustumaan!

 

Elisan yritysmyynti, Baronalta Venla Rapila

30

1.) Noin 30 ja määrä on kasvussa viime vuoteen nähden.

2.) Tarjoamme myyntitehtäviä yritysmyynnin parista. Tehtävänimikkeenä Yritysmyyjä ja työtehtävät sisältävät Elisan nykyisten ja mahdollisten uusien yritysasiakkaiden kontaktointia puhelimitse.

3.)  Työssä on mahdollista kouluttautua myös oppisopimuksella.

4.) Tulkaa rohkeasti tapaamaan meitä Elisan pisteelle, niin keskustellaan tehtävästä lisää! Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä yritys- tai kuluttajamyynnin parissa, mutta voit olla myös urasi alussa tai vaikka alan vaihtaja. Tässä työssä persoona ja asenne ratkaisevat!

 

Taloushallinnon ammattilaiset ry

Jaana Monto

4.) Liity liittoon!

 

Suomen ympäristöopisto SYKLI, Kaisa Annala

1.)  Rekrytoivien koulutustemme kautta työllistyy 20-50 henkilöä vuodessa.

2.)  Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen asiantuntija,  vesihuoltolaitosten ja ympäristöhuollon työntekijä, resurssitehokkuuden ammattilainen, vastuullisuuspäällikkö/-koordinaattori, projektikoordinaattori/-päällikkö.

3.) Resurssitehokkuus

4.) Meillä on vahva linkki työelämään. Meiltä saa mm. koulutuksia aloille, joissa on työvoimapula, kuten vesi- ja ympäristöhuoltoon. Koulutuksiimme voivat tulla kaikki työikäiset työnhakijat tai työssä olevat.

 

Ponsse Oyj Arto Oksman

25

1.) 25. Määrä on samaa luokkaa kuin tänäkin vuonna.

2.) Tuotannon eri tehtäviin, esim. asentajia, hitsaajia ja koneistajia. Tuotekehityksen eri tehtäviin haemme erilaisiin työnkuviin, esim. automaatiosuunnittelijoita, sovellussuunnittelijoita sekä testaajia.

3.)  Ammatilliset opinnot ovat meille tärkeitä. Lisäksi tarvitsemme ammattikorkeakouluopiskelijoita.

4.) Tervetuloa osastollemme huastelemmaan!

 

Talent Center Pirkanmaa

Heidi Virtanen

400

1.)  400 työpaikkaa, määrä kasvaa jatkuvasti.

2.)  tarjoilija, kuljettaja, lattiatyöntekijä, kokki, rakennustyömies, sekatyömies, hitsari. lvi-asentaja, koneistaja

4.) Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen työpaikkavalikoimaamme!

 

Tampereen seudun ammattiopisto,

Mika Takala p. 040 167 9514

mika.takala@tampere.fi

4.) Tredu tunnetaan monipuolisesta koulutustarjonnastaan.  Yksilölliset opintopolut ja osaamisperusteisuus takaavat joustavan opiskelun kaikenikäisille opiskelijoille. Tredussa osaaminen syntyy tekemällä, opinnoissa, töissä ja vapaa-ajallakin.

 

Adecco Finland Oy, Taru Smolander tel. 040 480 6381, taru.smolander@adecco.fi

1.) Avoimia työpaikkoja seuraavan vuoden aikana 1000. Määrä on suurempi kuin viime vuonna.

2.) Sähköasentaja, asentaja, kunnossapitoasentaja, tuotantotyöntekijä, varastotyöntekijä, koneistaja, hitsaaja, metallityöntekijä, prosessityöntekijä toimistoassistentti, logistiikkakoordinaattori, kirjanpitäjä, taloushallinnonassistentti.

3.) Jos tarjoatte opiskelupaikkoja, minkä alan koulutuksen nostaisit kiinnostavimpana uutena esille?:

4.) Aina löytyy tekevälle töitä!

 

Opteam / HRC Pirkanmaa, Eveliina Kaisko p.0108500804

100-200

1.) Keikkatyösuhteisiin meillä on jatkuva tarve ja määrää on vaikea arvioida. Hyvällä asenteella pääsee pitkälle ja aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme moniin tehtäviin aktiivisesti uusia tekijöitä. Aktiivisesti ja säännöllisesti keikkaileville tarjoamme aina myös määräaikaisia työsuhteita ja lisäksi haemme jatkuvasti tekijöitä eri mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Arvioisin, että määräaikaisia sopimuksia ensi vuodelle teemme 100-200 kpl. Kasvu on kovaa ja määrä on viime vuotta isompi.

2.) Tehtävänkuvia löytyy monipuolisesti Horecan, kaupan, teollisuuden ja taloushallinnon puolelta. Jos asiakkaallamme on tarvetta näiden toimialojen ulkopuolelta niin rekrytoimme tarpeen mukaan. Erikoisin tehtävänimike on huhuu-haamu Stockmannin Hulluilla päivillä.

3.) Palvelumestarit (Horeca), Metallimestarit (teollisuus), Front-end Mestari (ICT-ala) ovat oppisopimuskoulutuksiamme. Lisäksi tarjoamme lyhyempiä koulutuksia esimerkiksi kaupan Horeca-alalle: mm. tähtitarjoilijakoulutus, tiskikoulutus, moniosaajan koulutus, kassakoulutus.

4.) Vuokratyösuhteeseen työllistyminen esimerkiksi keikkatyön kautta on loistava ponnahduslauta vakituisiin töihin ja monesti asiakkaan kirjoille.

 

Liuttu Logistiikka Oy

100

Rekrytointi ja koulutukset Anu Lahti, puh. 045 151 2605

1.) 100, alamme kasvaa ja kehittyy koko ajan

2.) Kuljettajia, asiakaspalvelutyöntekijöitä

3.) Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua taksinkuljettajan ammattipätevyyteen.

4.) Tule rohkeasti keskustelemaan mahdollisuudesta työllistyä logistiikka-alalle.

 Lisätiedot:

 • yritykset, yhteisöt ja oppilaitokset
 • Mikko Honkala, vastaava tuottaja, puh. 040 522 7306
17.05.2019Rekrytori-Koulutori täyttää ensi syksynä Koskikeskuksen
05.04.2019Pormestari Lauri Lylyn terveiset Rekrytorille
02.04.2019Onko sinulla varaa jättää nämä työpaikat tsekkaamatta? Tule Tullintorille 10. huhtikuuta!
25.03.2019Vahvista Rekrytorin osasto viimeistään 5.4., ohje jo varanneille
05.03.2019Vahvista paikka, Rekrytori-Koulutori 10.4.2019 Tullintorin kauppakeskus ja Tullikamarin aukio
15.02.2019Ratinan Rekrytori-Koulutorilla 23 000 kävijää, kaikkien aikojen ennätys
06.02.2019Tarjolla 8 500 työpaikkaa: Pohjanmaa, Kainuu ja Ylä-Savo hakevat osaajia Tampereen Rekrytorilta
31.01.2019Yli 120 yritystä, yhteisöä ja oppilaitosta Ratinan Rekrytori-Koulutorilla
25.01.2019Tuhansia työpaikkoja helmikuun Rekrytorilla, katso avoimet tehtävät
21.01.2019Vielä ehdit vahvistaa 13.2. Rekrytori-Koulutorin osaston
20.12.2018Koossa jo 5 000 työpaikkaa, Uralle.fi mukana helmikuun Rekrytorilla
19.12.2018Promoottori Klaus Thomassonille Suomen Yrittäjien ansioristi
06.12.2018Honkalamedia Oy on saanut AAA-luottoluokituksen
24.10.2018Mukana jo Särkänniemi, Bauhaus, Atria... Vahvista helmikuun Rekrytorin osasto
19.09.2018Nähdään seuraavan kerran helmikuussa 2019!
12.09.2018Valmet Automotive etsii autotehtaan sankareita Ratinan Rekrytorila
11.09.2018Ratinan Rekrytorin pohjakartta julkaistu, katso työpaikat
07.09.2018Katso työpaikat, Rekrytori-Koulutori Ratinan kauppakeskus 19.9.
05.09.2018Tuhansia työpaikkoja, lue lisää!
30.08.2018Mikko Honkalalle Suomen Yrittäjien hopeinen ansioristi
24.05.2018Tietosuoja ja Rekrytori-Koulutorin tilausehdot
24.05.2018Rekrytori-Koulutori 19. syyskuuta Ratinan kauppakeskuksessa, vahvista osasto heti
10.05.2018Esittelijän ohje, Rekrytori-Koulutori 15.-17.5.
04.05.2018Katso työpaikat, Rekrytori-Koulutori Taitaja2018-kisan yhteydessä
19.04.2018Pop up Rekry avataan Ratinan kauppakeskuksessa 23.4.
07.03.2018Rekrytori, Tampereen kaupunki ja Taitaja2018 jalkautuvat Ratinan kauppakeskukseen
28.02.2018Suurtapahtuma Taitaja2018 ja Rekrytori-Koulutori täyttävät koko Tampereen messukeskuksen
14.02.2018Tailor´s House räätälöi tulevaisuuden osaajia
12.02.2018Eduskunnan työelämä- ja tasa-arvovaliokunta tutustuu Rekrytoriin
08.02.2018Rekrytori juhlii 10-vuotistaivalta työn merkeissä Ystävänpäivänä
07.02.2018Rekrytorin pohjakartta julkaistu, tulosta mukaan
05.02.2018Tuhansia työpaikkoja Rekrtorilla 14.2., avaajana pormestari Lauri Lyly
26.01.2018Tulevaisuusvisionääri Perttu Pölönen Rekrytorin pääpuhujaksi
16.01.2018Rekrytorilla 14.2. enää muutama paikka vapaana, ohjeet jo vahvistaneille
03.01.2018Vahvista helmikuun Rekrytorin osasto tammikuun aikana
30.11.2017Tärkeä tiedotus Rekrytori Taitajaa miettiville yrityksille
15.11.2017Suurtapahtuma tavoittelee 52 000 kävijää, Rekrytori-Koulutori Taitaja2018-tapahtuman yhteyteen
07.11.2017Honkalamedia Oy etsii freekuvaajaa
02.11.2017Helmikuun Rekrytori-Koulutorin eka firmalista julkaistu, katso työpaikat!
30.10.2017Nappaa hintaetu ja vahvista Rekrytorin osasto 31.10. mennessä
18.10.2017Evakkojuna-DVD:n postitus tilaajille on alkanut
03.10.2017Mikko Honkala sai Tampereen kaupungin kultaisen ansiomitalin
22.09.201717 000 kävijää Tullintorilla, nähdään helmikuussa messukeskuksen Rekrytorilla!
21.09.2017Tullintori onnistui, menestystä työhaastatteluihin!
19.09.2017Viime hetken ohjeet Rekrytorin työnhakijoille ja työnantajille
17.09.2017Tullintorin Rekrytori ke 20.9., haussa hitsaajia, tarjoilijoita, kokkeja, kuljettajia...
15.09.2017Tullintorin Rekrytorin pohjakartta julkaistu
11.09.2017Tullintorin Rekrytori loppuunmyyty, ohjeet esittelijöille
04.09.2017Last call! Vahvista Tullintorin paikka viimeistään 8.9.
24.08.2017Vastaa ennakkokyselyyn heti, viimeistään perjantaihin 1.9. mennessä
24.08.2017Vastaa ennakkokyselyyn heti, viimeistään perjantaihin 1.9. mennessä
21.08.2017Enää muutama paikka vapaana Tullintorilla, vahvista ripeästi!
10.08.2017Ennätysmäärä pörssiyhtiöitä ja isoja työnantajia, valmistaudu Pikarekryyn
07.06.2017Nappaa Rekrytorin kesäetu ja vahvista syksyn osasto kesäkuun aikana!
30.05.2017Vahvista paikkasi, Rekrytori auttaa sinua löytämään hakijoita
16.05.2017Recrur from Estonia looks for new business with Rekrytori Tampere
18.04.2017Tampereen messukeskuksen Rekrytori-Koulutori 14.2.2018
12.04.2017Viking Line mukana syksyn 2017 Rekrytorilla
31.03.2017Valmet Automotive mukana syksyllä 2017 Tullintorin Rekrytorilla
13.03.2017Vahvista paikkasi, Tullintorin Rekrytori 20. syyskuuta
22.02.2017Presidentti Niinistö: 10 000 työpaikkaa vuodessa on upea saavutus
19.02.20171 000 sai Rekrytorilla jo päivän aikana kutsun työhaastatteluun
08.02.2017Presidentti Sauli Niinistö avaa Rekrytorin Pirkanmaan maakuntamatkalla 15.2.
03.02.2017Rekrytorin pohjakartta julkistettu, messuhalli loppuunmyyty, tarjolla tuhansia työpaikkoja
30.01.2017Presidentti Niinistö avaa Rekrytorin, ennätysmäärä työpaikkoja
23.01.2017It-osaajia Rekrytorille Encoren somekampanjalla
23.01.2017Rekrytori etsii ict-osaajia Tampere-talon HighTec Job Fair -tapahtumassa
19.01.2017"Johonkin tarpeeseen se vastaa" Lue Tampereen Kauppakamarilehden juttu
12.01.2017Enää muutama paikka vapaana helmikuun Rekrytorilla
11.01.2017Bussinkylkikampanja, lentomainos, lehti-ilmoitukset ja nonstopbussit vetävät väkeä Rekrytorille
19.12.2016Nuoret vastaavat Rekrytorilla työnäytöksistä, Koulutorin lavasta, narikasta, messusiivouksesta...
15.12.2016Honkalamedia toivottaa kaikille asiakkaille ja sidosryhmille Hyvää Joulua!
30.11.2016Presidentti Niinistö avaa Rekrytorin, työpaikkaennätys, lentokonemainos Tampereen yllä...
29.11.2016Presidentti Sauli Niinistö avaa Rekrytorin 15.2.2017
24.11.2016Tuottajan blogi: Oletko karhu vai susi?
17.11.2016Valmetin autotehdas hakee tekijöitä Tampereen Rekrytorilta
26.10.2016Tilaa Rekrytorin lisäkalusteet ajoissa, lue lisää!
29.09.2016Tule ja tee historiaa, 100 000 kävijän raja rikki helmikuun Rekrytorilla!
27.09.2016Vahvista helmikuun messuhallin osasto, edellinen tapahtuma loppuunmyyty
22.09.2016Tullintorin Rekrytorilla 16 000 kävijää
16.09.2016Tullintorilla 5 000 työpaikkaa, ennätysmäärä työnantajia ja oppilaitoksia
15.09.2016Valmistaudu Pikarekryyn, katso työpaikat ja -tehtävät
13.09.2016Tullintorista tulee suurin Tampereen keskustassa järjestetty rekrytapahtuma
01.09.2016Ennätysmäärä työnantajia Tullintorin Rekrytori-Koulutorilla 21.9.
30.08.2016Vastaa työnantajakyselyyn, tulokset oppilaitoksille
11.08.2016Tredun opiskelijat vastaavat Tullintorin opastuksesta
03.08.2016Vahvista Tullintorin Rekrytori-Koulutorin messuosasto
27.05.2016Tullintori Rekrytori-Koulutorille myös muutama 4x2m-osasto, vain nopeimmille!
12.05.2016Rekrytorien uutuus Pikarekry
01.04.2016Pop up -kahvilat sekä syksyllä 2016 että helmikuussa 2017
03.03.2016Autopaikkoja myös syksyn Rekrytori-Koulutorilla
11.02.2016Seuraava Rekrytori-Koulutori syyskuussa, katso työpaikat
05.02.20166 000 työpaikkaa Rekrytori-Koulutorilla 10.2. klo 9-16
02.02.2016Rekrytorilla jo 5 600 työpaikkaa
31.01.20165 000 työpaikkaa Rekrytorilla 10. helmikuuta
28.01.2016Rekrytorilla 4 000 työpaikkaa ja valtakunnallisen Nuorille töitä -kampanjan avaus
19.01.2016Rekrytorilla 110 yritystä, vielä viikko aikaa vahvistaa paikka
21.12.2015Vahvista Rekrytorin paikka 29.1. mennessä, muista myös lisäkalusteet
14.12.2015Varaa Rekrytorin osasto, muista tilata tarvitsemasi lisäkalusteet
01.12.2015Maakuntajohtaja Esa Halme vetää Koulutorin paneelikeskustelun

Näytä lisää »