"Rekrytori on työnhaun portaali, kunnes tapahtumat meidät jälleen yhdistävät"

05.02.2021

Etsitkö kesätöitä? Työnhaun ja koulutuksen suurtapahtuma, Rekrytori–Koulutori palvelee nyt työ- ja opiskelupaikan hakijoita verkossa. Kesätöiden lisäksi verkkosivujen kautta löytyy galleria sijaisuuksia ja vakituisten työpaikkojen tarjoajia. Tarjontaa täydennetään koko ajan kevättä kohti.

Kohderyhmänä ovat aktiivit aikuiset ja uutta suuntaa hakevat.
– Rekrytori on työnhaun ja opiskelun portaali, kunnes tapahtumat meidät jälleen yhdistävät, letkauttaa vastaava tuottaja Mikko Honkala, joka kumppaneineen etsii kesä-, kausi- ja miksei vakityön tarjoajia ja oppilaitoksia Rekrytori–Koulutorille.

5 000 työpaikkaa

Rekrytori–Koulutorin talven tarjonnassa on perinteisesti ollut runsaasti jaossa kesä- ja kausityöpaikkoja. Niin on nytkin. Määrällisesti isoin aarrearkku työpaikkoja kaikkialle maahan löytyy Kuntarekryn palvelusta. Kuntarekryn kautta on päivittäin auki noin 3 000 työpaikkaa. Hoito- ja hoiva-alan työnantajia edustavat mm. Esperi ja Validia. Kaikkiaan Rekrytori-Koulutorin saitilla on tällä haavaa noin 5 000 työpaikkaa ja lisää on tulossa.

Tampereen kaupunki on näkyvästi mukana Rekrytori–Koulutorin portaalissa. Ajankohtainen ja iso asia on maaliskuussa alkava työllisyyden kuntakokeilu. Kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen sateenvarjon alta löytyy muun muassa Kesäduuni21-kampanja ja Ohjaamo Tampere, molemmat nuorille tarjottuja palveluja.

Uutta suuntaa tarjoavat Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto, Tredu ja TAKK.
Työnantajille, oppilaitoksille ja yhteisöille mukaantulon pelisäännöt ovat koronan takia tutut. Kauppakeskuksiin Rekrytori palaa heti kun viranomaiset sallivat suurtapahtumat. Siihen saakka Rekrytorin linkki tuottaa kävijöitä seuraavaan kauppakeskustapahtumaan saakka.

– Maksettu osasto siirtyy automaattisesti eteenpäin seuraavaan kauppakeskustapahtumaan, jonka pystymme järjestämään. Työnantajat ovat suhtautuneet todella ymmärtäväisesti siihen, että me kuten muutkin rekrytapahtumat on jouduttu perumaan. Kiitos luottamuksesta, Mikko Honkala miettii.

Rekrytori®–Koulutori on rekisteröity tavaramerkki, jota hallinnoivat Tampereen kauppakamari ja Honkalamedia Oy, joka myös tuottaa tapahtumat. Rekrytori rahoitetaan yksinomaan messuosastomaksuilla, ilman julkista tukea.

Lisätiedot

• Mikko Honkala, vastaava tuottaja, puh. 040 522 7306
• www.rekrytori.fi

02.08.2021Rekrytori-Koulutorin ulkotapahtuma Tampereen Keskustorilla 15. syyskuuta
09.07.2021Tervetuloa Rekrytorille maan suurin sairaanhoitopiiri HUS
16.06.2021Tee kuten Valmet Automotive ja nappaa Rekrytorin earlybird-hintaetu
05.05.2021Aamulehti striimaa Rekrytorin ja työllisyyspalvelujen Kesäduuni-paneelikeskustelun ke 12.5. klo 9
30.04.2021Mää puhun nyt -videosarja vie nuorten terveiset yritysjohtajille
14.04.2021Rekrytorin telttaleiri valtaa Tampereen Keskustorin ensi syksynä
26.03.2021Tampereen kaupunki ja Rekrytori aloittavat yhteistyön: Rekrytori goes Kesäduuni21
09.02.2021Ennakkokysely: Rekrytori-Koulutorilla 5 000 työpaikkaa
05.02.2021"Rekrytori on työnhaun portaali, kunnes tapahtumat meidät jälleen yhdistävät"
01.02.2021Esittelijän ohjeet, Rekrytori-Koulutori verkkotapahtuma

Siirry arkistoon »